Hi, ik ben Yvette

Praktijk Yvette is, heel verrassend, opgericht door Yvette de Jong (1976). Ik ben breed geïnteresseerd en ik kijk vanuit verschillende invalshoeken naar gezondheid en vitaliteit.

Ooit ben ik vastgelopen in het reguliere medische circuit en van daaruit ben ik mij gaan interesseren in andere vormen van genezen. Inmiddels ben ik opgeleid in verschillende onderdelen van natuurgeneeskunde, Metabolic Balance, counselling &coaching, orthomoleculaire voedingsleer & suppletie, ontspanning en looptrainer.

Mijn kennis en kunde deel ik graag met jou zodat jij ook een zo vitaal mogelijk leven kunt leven.

Enjoy!

Tijdens een vitaliteitsdag kwam ik in contact met Yvette, ik had wat gezondheidsproblemen en wilde dit graag aanpakken. Zij adviseerde mij onder meer om een goede Omega-3 olie te gaan gebruiken. Ik gebruik nu sinds 5 maanden deze olie en mijn resultaten van het bloedonderzoek zijn verbluffend. Ik ben er zo blij mee.
Met mijn uitkering moet ik op bijna alles bezuinigen, maar op deze olie en mijn gezondheid bezuinig ik niet.

Patricia Zuiderwijk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.