Hi, ik ben Yvette

Praktijk Yvette de Jong is, heel verrassend, opgericht door Yvette de Jong (1976). Ik ben breed geïnteresseerd en ik kijk vanuit verschillende invalshoeken naar gezondheid en vitaliteit.

Ooit ben ik vastgelopen in het reguliere medische circuit en van daaruit ben ik mij gaan interesseren in natuurgeneeskunde. Inmiddels ben ik opgeleid in verschillende onderdelen van natuurgeneeskunde, Metabolic Balance, counselling/coaching, voedingsleer, suppletie, ontspanning en looptrainer & powerwalkinstructeur.

Mijn kennis en kunde deel ik graag met jou zodat jij ook een zo vitaal mogelijk leven kunt leven.

Enjoy!

Voordat ik bij Yvette kwam, gebruikte ik al visolie en andere supplementen. Ben ik even goed bezig, dacht ik. Yvette vertelde dat ik mijn omega-6 en omerga-3 waarden eenvoudig kon laten testen om te kijken of visolie die ik nam, echt zo goed was. Meten is weten, dus ik heb de test laten doen. Na 3 weken kreeg ik de uitslag... er was nog wel wat werk aan de winkel. Inmiddels ben ik 6 maanden geleden overgestapt naar een ander merk en merkte ik zelf al veel verschil qua energie en beter slapen. De nieuwe test heeft dit ook uitgewezen!

Louise Kennis
zzz
Test

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.