Gewicht issues

Gewicht issues

Meer energie, gewichtsverlies, gewichtstoename, optimaliseren van je stofwisseling


Aan de hand van jouw bloedwaarden (getest via een vingerprik) wordt jouw stofwissling weer in balans gebracht. Dit doe ik door een persoonlijk voedingsplan samen te stellen. Hiermee krijg je bruikbare energie binnen, bouw je niet te veel vetreserves op en raak je overtollig vet kwijt. Ik leer je om bewust te eten en om je een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen.


Het Metabolic BalanceĀ® traject bestaat uit een aantal stappen:  • Online vragenlijst: voorafgaand aan de intake vul je online een vragenlijst in. Dit is het uitgangspunt voor het intakegesprek

  • Intakegesprek: we kijken naar jouw klachten (patroon), we stellen jouw doelen vast en we prikken bloed voor het bloedwaardenonderzoek.

  • Bloedwaardenonderzoek: jouw bloed wordt bekeken (in een laboratorium) en op 36 waarden geanalyseerd. De resultaten laten zien welke verstoringen er zijn mbt jouw stofwisseling, ontstekingen in het lichaam en in je hormoonhuishouding.

  • Persoonlijk voedingsplan: op basis van jouw persoonlijke gegevens wordt er een selectie gemaakt uit 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen, verkrijgbaar in reguliere winkels. Je ontvangt een duidelijk overzicht van de voedingsmiddelen die op jouw stofwisseling zijn afgestemd. Het verkrijgen van een maltijdplanning is desgewenst mogelijk.

  • Coaching: ik ga jou begeleiden bij jouw weg naar een nieuwe en gezondere leefstijl zodat jij de verandering makkelijker in het dagelijks leven kunt integreren.

  • De afspraken vinden, met uitzondering van het intakegesprek, online via Zoom plaats. Het intakegesprek kan in overleg op locatie plaatsvinden.

  • Het intakegesprek duurt 90 minuten, de vervolgafspraken 30 minuten.


 


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met de cookies.