Gewicht issues

Gewicht issues

Meer energie, gewichtsverlies, gewichtstoename, optimaliseren van je stofwisseling


Aan de hand van jouw bloedwaarden (getest via een vingerprik) wordt jouw stofwisseling weer in balans gebracht. Dit doe ik door een persoonlijk voedingsplan samen te stellen. Hiermee krijg je bruikbare energie binnen, bouw je niet te veel vetreserves op en raak je overtollig vet kwijt. Ik leer je om bewust te eten en om je een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen.


Het Metabolic BalanceĀ® traject bestaat uit een aantal stappen:  • Online vragenlijst: voorafgaand aan de intake vul je online een vragenlijst in. Dit is het uitgangspunt voor het intakegesprek

  • Intakegesprek: we kijken naar jouw klachten (patroon), we stellen jouw doelen vast en we prikken bloed voor het bloedwaardenonderzoek.

  • Bloedwaardenonderzoek: jouw bloed wordt bekeken (in een laboratorium) en op 36 waarden geanalyseerd. De resultaten laten zien welke verstoringen er zijn mbt jouw stofwisseling, ontstekingen in het lichaam en in je hormoonhuishouding.

  • Persoonlijk voedingsplan: op basis van jouw persoonlijke gegevens wordt er een selectie gemaakt uit 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen, verkrijgbaar in reguliere winkels. Je ontvangt een duidelijk overzicht van de voedingsmiddelen die op jouw stofwisseling zijn afgestemd. Het verkrijgen van een maltijdplanning is desgewenst mogelijk.

  • Coaching: ik ga jou begeleiden bij jouw weg naar een nieuwe en gezondere leefstijl zodat jij de verandering makkelijker in het dagelijks leven kunt integreren.

  • Het intakegesprek vindt in principe plaats in de praktijk, maar kan in overleg ook op locatie plaatsvinden. De vervolgafspraken kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden.

  • Het intakegesprek duurt 90 minuten, de vervolgafspraken 45/30 minuten.


 


LOCATIES

Regus World Forum
Johan de Wittlaan 7 – 3e etage
2517 JR DEN HAAG

AdFysio
Centrum voor Fysiotherapie en Beweging
Hoofdstraat 88
2678 CM DE LIER

praktijk@yvettedejong.nl

Mobiel | Whatsapp
+31 (0)6 8 11 77 9 22

Copyright Ā© YvetteDeJong2023

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met de cookies.