Balanceer je voeding

  

Je weet dat je niet ziek bent, maar toch voel je dat het beter kan. Een uitgebalanceerd plan qua voeding en supplementen geeft jou de energie om de gezondste versie van jezelf te worden.

  

Het lichaam kan alleen goed werken als het beschikt over voldoende goede voedingsstoffen. Orthomoleculaire therapie is gericht op het creëren en in stand houden van alle stoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en om gezond te blijven.

Gewicht issues

  

Je hebt last van 'love-handles', een kilootje te veel of juist te weinig, je hormonen leven hun eigen leven, je hebt last van na-de-maaltijd-dips. De oplossing: je stofwisseling resetten.

  

Aan de hand van jouw bloedwaarden wordt jouw stofwisseling weer in balans gebracht. Hiermee krijg je bruikbare energie binnen, bouw je niet te veel vetreserves op en raak je overtollige vet kwijt. Ik leer je om bewust te eten en om je een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen.

Inzicht in gezondheid

  

Inzicht in het functioneren van je spijsvertering en je hart-, en bloedvatenstelsel, vitaminen & mineralen tekorten, collageen tekort, hormoonbalans en stress in het lichaam.

  

Een BodyScan is een frequentie meting van het lichaam. Zie het als een (oude) radio; als die niet lekker op de zender staat dan krijg je ruis en ga je aan de knoppen draaien om weer een goed geluid te krijgen. In het lichaam is het eigenlijk niet anders. Spoor de disbalans op, ‘draai aan de knoppen’ en kom weer in balans.

Ondersteun je gezondheid

  

Er zit mist in je hoofd, je bent niet fit, je concentratie laat te wensen over, je wilt je (sport)prestaties verbeteren, je hebt onverklaarbare pijntjes

  

De oplossing is (grotendeels) vanuit de juiste voedingssupplementen te halen, bij voorkeur gecombineerd met goede voeding. Hoe gevarieerd je ook eet, eigenlijk heeft iedereen tekorten.