Inzicht in gezondheid

Inzicht in gezondheid

Een gezond persoon heeft wel 1000 wensen, een ziek persoon maar 1: beter worden. Een fysiek ongemak is van grote invloed op ons welbevinden (en op ons humeur). Je kunt niet doen wat je zou willen doen, je wordt beperkt in je concentratie, je bewegingsvrijheid worden er negatief door beïnvloed.


Een BodyScan is een frequentie meting van het lichaam. Zie het als een radio; als die niet lekker op de zender staat dan krijg je ruis en ga je aan de knoppen draaien om weer een goed geluid te krijgen. In het lichaam is het eigenlijk niet anders. Spoor de disbalans op, ‘draai aan de knoppen’ en kom weer in balans. Met een BodyScan meet ik jouw disbalans en geeft ik je direct een vrijblijvend advies tot verbetering.  Een advies is altijd gericht op leefstijl, voeding en suppletie. Na de meting heb je o.a. inzicht in jouw hart- en bloedvatgezondheid, spijsvertering, ontstekingen, vitaminen & mineralen, hormonen en stress in het lichaam.


Bij deze BodyScan zit je bij mij aan tafel en hoef je niet in een ‘wasmachine’.


De testresultaten van een BodyScan gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie


 


Een HealthCheck is een korte check waarbij je inzicht krijgt in je bloeddruk, hartslag, saturatie (zuurstof in het bloed), cholesterol, bloedsuikerspiegel en je BMI. Ook na deze metingen krijg je een vrijblijvend advies tot verbetering. Een HealthCheck kost €25 en duurt 30 minuten.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met de cookies.