Balanceer je voeding

Balanceer je voeding

Je weet dat je niet ziek bent, maar toch voel je dat het beter kan. Een uitgebalanceerd plan qua voeding en supplementen geeft jou de energie om de gezondste versie van jezelf te worden.


Het lichaam kan alleen goed werken als het beschikt over voldoende goede voedingsstoffen. Orthomoleculaire therapie is gericht op het creëren en in stand houden van alle stoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en om gezond te blijven.


Als orthomoleculair therapeut help ik jou bij naar een optimale gezondheid. Voor een goede gezondheid is goede voeding essentieel. Het doet veel meer dan het lichaam voorzien van de brandstoffen die het nodig heeft voor energie en lichaamswarmte. Het bevat ook alle bestanddelen die de cellen in het lichaam direct of indirect gebruiken bij allerlei andere processen zoals o.a. het herstellen na een virusje en herstellen na het sporten. Iedere volwaardige maaltijd bestaat uit koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.


Een orthomoleculair advies bestaat uit een uitgebreide (online) intake. Voorafgaand aan de intake vul je digitaal een vragenlijst in, dat is mijn uitgangspunt om verder in gesprek te gaan. Na de intake maak ik een behandelplan voor je, dat we tijdens het vervolgconsult zullen bespreken.


Het Orthomoleculaire traject bestaat uit een aantal stappen:  • Online vragenlijst: voorafgaand aan de intake vul je online een vragenlijst in. Dit is het uitgangspunt voor het intakegesprek

  • Intakegesprek: we kijken naar jouw klachten (patroon) en we stellen jouw doelen vast

  • Behandelplan: na de intake stel ik een behandelplan op

  • Consulten: tijdens de eerste afspraak bespreken we het behandelplan, tijdens de vervolgafspraken bespreken we de voortgang en sturen we bij waar nodig

  • De afspraken vinden online plaats in de praktijk of via Zoom

  • Het intakegesprek duurt 90 minuten, de vervolgafspraken 45 minuten


LOCATIES

Regus World Forum
Johan de Wittlaan 7 – 3e etage
2517 JR DEN HAAG

AdFysio
Centrum voor Fysiotherapie en Beweging
Hoofdstraat 88
2678 CM DE LIER

praktijk@yvettedejong.nl

Mobiel | Whatsapp
+31 (0)6 8 11 77 9 22

Copyright © YvetteDeJong2023

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met de cookies.