Ondersteun je gezondheid

Ondersteun je gezondheid

Er zit mist in je hoofd, je bent niet fit, je concentratie laat te wensen over, je wilt je (sport)prestaties verbeteren, je hebt onverklaarbare pijntjes.


De oplossing is (grotendeels) vanuit de juiste voedingssupplementen te halen, bij voorkeur gecombineerd met goede voeding.


In essentie heeft eigenlijk iedereen tekorten. Hoe dit komt? Onze lichaamscellen moeten soepele cellen hebben om voedingsmiddelen op te kunnen nemen en afvalstoffen af te kunnen voeren. Door allerlei oorzaken zijn de cellen vaak minder soepel dan we zouden willen. Door middel van een eenvoudige vingerprik kan ik jouw celindex meten. Op die manier heb je een nulmeting en weet je na een halfjaar wat de supplementen voor jou hebben gedaan.


De kans is groot dat jouw vitaminehuishouding niet op orde is. In mijn praktijk werk ik met een Noors Test Based Health Concept. Dit zijn natuurlijke producten, die het lichaam ‘herkent’ en die op elkaar zijn afgestemd.


Veel supplementen hebben een synthetisch karakter, dit zijn nagemaakte stoffen die het lichaam eigenlijk niet kent. Het lichaam heeft bij deze laatst genoemde eerst energie nodig om de stof te herkennen voordat het opgenomen kan worden. Zonde van jouw energie om dat daaraan te verspillen, toch?!


In mijn praktijk kun je terecht voor veel soorten vitaminen, mineralen en vetzuren. Ik werk met verschillende merken, maar het zijn altijd natuurlijke producten.


 


 


LOCATIES

Regus World Forum
Johan de Wittlaan 7 – 3e etage
2517 JR DEN HAAG

AdFysio
Centrum voor Fysiotherapie en Beweging
Hoofdstraat 88
2678 CM DE LIER

praktijk@yvettedejong.nl

Mobiel | Whatsapp
+31 (0)6 8 11 77 9 22

Copyright © YvetteDeJong2023

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met de cookies.