Metabolic Balance® Voedingsplan

Meer energie, gewichtsverlies, gewichtstoename, optimaliseren van je stofwisseling

Aan de hand van jouw bloedwaarden (getest via een vingerprik) wordt jouw stofwisseling weer in balans gebracht. Dit doe ik door een persoonlijk voedingsplan samen te stellen. Op die manier eet jij dagelijks voedingsmiddelen die specifiek voor jou geschikt zijn. Hiermee krijg je bruikbare energie binnen en bouw je niet te veel vetreserves op. Ik leer je om bewust te eten en om je een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen.

Het plan van Metabolic Balance® bestaat uit een aantal stappen:

  • Intakegesprek: we stellen jouw doelen vast en kijken naar jouw klachten(patroon) en we prikken bloed voor het bloedwaardenonderzoek
  • Bloedwaardenonderzoek: jouw bloed wordt bekeken en op 36 waarden geanalyseerd. De resultaten laten zien welke verstoringen mbt jouw stofwisseling, ontstekingen in het lichaam en in je hormoonhuishouding.
  • Persoonlijk voedingsplan: op basis van jouw persoonlijke gegevens wordt er een selectie gemaakt uit 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen, verkrijgbaar in de reguliere winkels. Jij ontvangt een duidelijk overzicht van voedingsmiddelen afgestemd op jouw stofwisseling. Het verkrijgen van een maaltijdplan is mogelijk.
  • Coaching: ik ga jou begeleiden bij jouw weg naar een nieuwe en gezondere leefstijl zodat jij deze verandering makkelijker in het dagelijks leven kunt integreren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.