Supplementen

Voedingssupplementen
  • Je bent niet fit
  • Je hebt vaak pijntjes of blessures
  • Je concentratie laat te wensen over
  • Je wilt je (sport)prestaties verbeteren

Dit is met de juiste supplementen op te lossen en te voorkomen.

In essentie heeft eigenlijk iedereen tekorten. Hoe dit komt? Onze lichaamscellen moeten soepele cellen hebben om voedingsmiddelen op te kunnen nemen en afvalstoffen af te kunnen voeren. Door allerlei oorzaken zijn de cellen vaak minder soepel dan we zouden willen. Door middel van een eenvoudige vingerprik kan ik jouw celindex meten. Op die manier heb je een nulmeting en kan ik je gerichter adviseren welke supplementen te gebruiken.

De kans is groot dat jouw vitaminehuishouding niet op orde is. In mijn praktijk werk ik met orthomoleculaire supplementen. Dit betekent dat het natuurlijke producten zijn, die het lichaam ‘herkent’. Dit in tegenstelling tot veel supplementen die een synthetisch karakter hebben. Het lichaam heeft bij deze laatst genoemde eerst energie nodig om de stof te herkennen voordat het opgenomen kan worden. Zonde van jouw energie om dat daaraan te verspillen, toch?!

In mijn praktijk kun je terecht voor veel soorten vitaminen, mineralen en vetzuren. Ik werk met verschillende merken, maar het zijn altijd natuurlijke producten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.