Mentale Gezondheid

Je bent er met je gedachten niet helemaal bij. Je krijgt je gedachten niet tot rust of gestructureerd. De focus bij het behalen van (sport)prestaties kan wel wat hulp gebruiken.

Mentale en fysieke gezondheid hebben veel (zo niet alles) met elkaar te maken. Ben je moe, dan zul je dat ook in je lichaam voelen. Heb je ergens pijn, dan doet dat mentaal ook iets met je.  Uiteraard wil je balans. Iedere dag en altijd. Helaas is dat niet altijd mogelijk.

Lees meer

Fysieke Gezondheid

Je zit niet lekker in je vel. Je hebt pijntjes die niet ernstig zijn, maar wel vervelend. Je bent een fanatieke sporter en wilt betere prestaties of beter herstellen van een training.

Een gezond persoon heeft wel 1000 wensen, een ziek persoon maar 1 en dat is gezond worden. Een fysiek ongemak is van grote invloed op ons welbevinden (en op ons humeur). Je kunt niet doen wat je zou willen doen, je wordt beperkt in je bewegingsvrijheid of je (sport)prestaties worden er negatief door beïnvloed.

Lees meer

Lessen

PowerWalk. Actief Wandelen. Sport60+

Wekelijks verzorg ik verschillende lessen op het gebied van bewegen en ontspannen. Door de balans tussen bewegen en ontspannen te behouden (of juist om dit in balans te brengen) verhoog je je weerstand en weerbaarheid. De lessen vinden voornamelijk in/om Hoek van Holland plaats en in de buitenlucht plaats. Regen houdt ons niet tegen, ik noem dat ‘gratis hydratatie van de huid’. 

Lees meer

Cursus

Online introductiecursus vitaliteit | Een e-course vitaliteit

Er zijn op dit moment 2 cursussen beschikbaar; de introductiecursus vitaliteit en de e-course vitaliteit. In beide cursussen leer je over onderwerpen als Voeding Bewegen Ontspannen De e-course is een verdieping van de introductiecursus. De beide cursussen zijn individueel te starten op elk gewenst moment, maar ook in groepsverband te volgen. Je krijg er dan vele extra’s bij als een dagdeel praktijkles. In de praktijkles zullen de drie hoofdthema’s de leidraad zijn.

Lees meer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.