Metabolic Balance® Voedingsplan

Meer energie, gewichtsverlies, gewichtstoename, optimaliseren van je stofwisseling door een speciaal voor jou samengesteld voedingsplan.

Aan de hand van jouw bloedwaarden (getest via een vingerprik) wordt jouw stofwisseling weer in balans gebracht. Dit doe ik door een persoonlijk voedingsplan samen te stellen. Op die manier eet jij dagelijks voedingsmiddelen die specifiek voor jou geschikt zijn. Hiermee krijg je bruikbare energie binnen en bouw je niet te veel vetreserves op. Ik leer je om bewust te eten en om je een gezondere leefstijl te laten ontwikkelen.

Het plan van Metabolic Balance® bestaat uit een aantal stappen:

  • Intakegesprek: we stellen jouw doelen vast en kijken naar jouw klachten(patroon) en we prikken bloed voor het bloedwaardenonderzoek
  • Bloedwaardenonderzoek: jouw bloed wordt bekeken en op 36 waarden geanalyseerd. De resultaten laten zien welke verstoringen mbt jouw stofwisseling, ontstekingen in het lichaam en in je hormoonhuishouding.
  • Persoonlijk voedingsplan: op basis van jouw persoonlijke gegevens wordt er een selectie gemaakt uit 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen, verkrijgbaar in de reguliere winkels. Jij ontvangt een duidelijk overzicht van voedingsmiddelen afgestemd op jouw stofwisseling. Het verkrijgen van een maaltijdplan is mogelijk.
  • Coaching: ik ga jou begeleiden bij jouw weg naar een nieuwe en gezondere leefstijl zodat jij deze verandering makkelijker in het dagelijks leven kunt integreren.

Wat levert het me op?

  • Gewichtsregulatie
  • Meer vitaliteit / energie
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Een stabiel streefgewicht
  • Inzicht in gezonde(re) keuzes

Persoonlijke begeleiding

In het eerste gesprek zullen we kijken naar jouw doelen, jouw gezondheidsgegevens (die je van te voren invult en opstuurt), gaan we meten en wegen en zal ik bloed afnemen dmv een vingerprik. Het bloedsample stuur ik op naar een laboratorium, waarna ik de resultaten ontvang. Dit is de basis van jouw persoonlijke voedingsplan. Het plan start vervolgens met een voorbereidingsfase (2 dagen licht verteerbaar eten). Hiermee bereid je je lichaam voor op de verandering in het voedingspatroon. Tijdens de fase hierna (minimaal 4 weken) ga je eten en drinken volgens het plan. Je stelt jouw lichaam tijdens deze fase in op de nieuwe voedingsstijl. De fase daarna ga je voedingsmiddelen uitproberen die in de vorige fase niet waren toegestaan. Je ontdekt zo wat voor jou de best passende voedingswijze is. We houden hierbij jouw gewicht en gezondheid uiteraard in de gaten. De laatste fase is de ‘fase van de veranderde leefstijl’. Dit is de fase zonder eind datum. Jouw nieuwe leefstijl die je je in de voorgaande periode hebt aangeleerd. Je blijft de vertrouwde ‘basisregels’ gebruiken en weet daardoor wat je wel en niet kunt doen. Deze laatste fase gaat in op het moment dat je tevreden bent met jouw streefgewicht en met jouw nieuwe leefstijl. Om met het Metabolic Balance® voedingsplan jouw doelen te realiseren, help ik jou graag. Er zijn 2 pakketten waar je uit kunt kiezen. Op de pagina ‘prijs’ vindt je hier meer info over.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.