Coaching | Counselling

Coaching geeft jou de mogelijkheid om te achterhalen wat de reden is waarom je vastloopt. De vervolgstap is dan om de reden (het patroon) in kaart te brengen zodat je de stap kan zetten die je wilt zetten. Als coach | counsellor help ik jou om je eigen antwoorden op jouw vragen te vinden. Ik adviseer niet, maar ik stel je vragen, de juiste vragen.

Coaching kan op heel veel onderwerpen. Ik richt mij voornamelijk op de vragen die betrekking hebben op vitaliteit, gezondheid en bewegen. Dit kun je breed interpreteren. Het kan zijn dat je ‘een stok achter de deur’ nodig hebt bij het afvallen of sporten, het kan zijn dat je mentaal hulp nodig hebt bij het ordenen van je gedachten, het kan zijn dat je vastzit in een bepaald denkpatroon. Maar het kan ook zijn dat je niet meer ‘gezond’ naar je werk kunt kijken.

Een coaching traject begint altijd met een kennismaking, even kijken of wij de juiste match voor elkaar zijn. Na het kennismaken volgt een traject van 7 stappen (7 consulten)

  • Intakegesprek | coachvraag bepalen | gewenst resultaat beschrijven
  • Onderzoeken wat de oorzaak is van de huidige situatie
  • Patroonherkenning
  • Verkennen van de mogelijkheden
  • Reflecteren op verandering en inbouwen nieuwe strategie
  • Integreren veranderingen en verankeren nieuw gedrag
  • Afronden van het traject.

Coaching kan in mijn praktijk in ‘s-Gravenzande plaatsvinden, online of buiten in de vrije natuur zoals de duinen, het strand of het Staelduinse bos.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.