Rise & Shine Walk

Start je dag fris met een Rise & Shine Walk. Op woensdag en vrijdagochtend start ik om 07.00 uur met een low impact wandelingetje van een half uurtje en jij kunt aansluiten! Gewoon in je dagelijkse werkkleding, coffee to go er bij (theetje mag ook) en let’s go!

Geen ingewikkelde sportkleding, geen deo na afloop, je kunt zo door naar het werk.

Ik start op wisselende locaties in Hoek van Holland. Je kunt je fysiek aansluiten, maar het kan ook virtueel. Ik zal tijdens de wandeling de live de vlogcamera (ik gebruik mijn iPhone) aanzetten en de wandeling uitzenden. Ben je lid van de groep, dan kun je zelf live berichten posten. Heb jij die liefdevolle ‘schop onder je kont’ nodig, ik geef ‘m je graag šŸ˜‰ Maak van jouw goede voornemens voor 2022 gelijk een actie!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.